Kretsarnas program 2018
Planerade aktiviteter kommer att annonseras digitalt, till exempel via kretsarnas hemsidor och e-postutskick. Medlemsprogrammet för Bohusläns kretsar, som förr distribuerats via medlemstidningen Sveriges natur, har lagts ned. Orsaken är ökade kostnader för tryck och distribuering.

Länsstämma 2018 för Naturskyddsföreningen i Bohuslän

Lördag 21 april, Marstrands havshotell, Kungälv.
OBS ligger på Koön (inte Marstrandsön). Bussen stannar 2 minuter från entrén..

Utöver att gå igenom vad föreningen gjort under 2017 skall vi välja styrelse, revisorer och valberedare för 2018. Inga motioner har kommit in.

För att rösta på stämman skall man vara utsedd som ombud av sin kretsstyrelse (Göteborg har rätt att utse 6 ombud, Uddevalla, Partille, Kungälv, Härryda, Mölndal och Lerum 5 st och resterande kretsar 4 st).

Program:

Kl 9:30 Fikabuffe på Marstrands havshotell
Kl 10 Lars Jacobsson från Västkuststiftelsen berättar om det utvidgade naturreservatet Marstrand. Lars kommer fokusera på praktiska åtgärder i naturen som utförs i samband med att detta reservat bildas.
Kl 11 Årsmötesförhandlingar
kl 12 Lunch. Det kommer finnas lunchpaket till alla som föranmält sig. Om vädret är dåligt äter vi inomhus annars tar vi med maten ut i naturen.
Ca 13- Guidad vandring i reservatet Södra Koön. Kungälvskretsen visar oss det finaste av reservatet.

För att delta i själva stämman behöver man inte anmäla sig i förväg. Men, om du vill ha lunch måste vi ha din anmälan senast måndag 16 april.
Boel Lanne via boel.lanne[at]naturskyddsforeningen.se
Eller sms till 070 235 1926

Marstrands havshotell når man lätt med kollektivtrafik vilket tar en timme från Göteborgs Central. Se Reseplaneraren Västtrafik. Ange att du ska till Marstrands Havshotell.

Inbjudan årsmöte NiB 2018
Förvaltningsberättelse NiB 2017
Verksamhetsberättelse NiB 2017
Dagordning NiB årsmöte 180421
Förslag till verksamhetsplan NiB 2018_19

Guidad tur på södra Koön

Klockarringen ligger mitt i området på södra Koön som vi skall besöka.
(Buss från Havshotellet 12:25 till Gunnarsvägen ankommer 12:26 nästa går 14:25)
Förslagsvis promenerar vi från Havshotellet. Det finns också P-plats.

Vårt regionkansli
Vill du se mer aktiviteter eller kanske träffa aktiva medlemmar ifrån andra delar i Västra Götaland och Halland?
Läs då mer på vårt regionkanslis hemsida. Kansliets roll är att stödja länsförbund och kretsar för att få till mer aktivitet och ett ökat samarbete i regionen. Varje år anordnas minst en kretsträff. Kansliet har för närvarande en person anställd.

Kontakta kansliet:
E-post: kansli.vast@naturskyddsforeningen.se